martes, 1 de junio de 2021

LA ABERRACIÓN DEL DÍA

 Aquest dilluns comença el judici contra la parella acusada d’assassinar els seus dos fills (un nen de 3 anys i mig i una nena de tot just cinc mesos) en un ritual practicat en una casa de camp situada a la localitat valenciana de Godella, el març del 2019. Tots dos seran jutjats per un jurat popular a l’Audiència de València.

L’home s’enfronta a una pena de 50 anys de presó (tal com reclama la Fiscalia) per dos delictes d’assassinat amb la circumstància agreujant de parentiu, mentre que per a la dona sol·licita una mesura d’internament metge, a l’apreciar l’eximent completa de anomalia psíquica.

La Fiscalia els demana, a més, en matèria de responsabilitat civil, el pagament d’una indemnització per als avis paterns i materns de 300.000 euros pels danys morals ocasionats.

Els acusats eren parella de fet des del 2011 i, després de viure en diversos llocs d’Europa i Espanya, al voltant dels mesos de febrer-març del 2017 es van instal·lar en una casa de camp de Godella que van ocupar il·legalment i van arreglar per fer-la habitable, tal com es desprèn de l’escrit fiscal.

L’habitatge estava ubicat en una parcel·la envoltada de terrenys de cultiu i tenia un petit jardí i una piscina. Els acusats van tenir dos fills en aquest temps, el 2015 i el 2018.

No hay comentarios: