miércoles, 2 de junio de 2021

CÁRCEL PARA UNA VECINA DE SEGUR POR DEJAR MORIR A SU MASCOTA

 Espero que se materialice la condena a esta salvaje, y que sea la mayor que se le pueda aplicar a un engendro como este.
La propietària d'una segona residència a Segur de Calafell va deixar sola la seva gossa. Abandonada durant diverses setmanes, va ser atesa per l'associació protectora d'animals Adipac en conèixer el càrrec, però va acabar sent sacrificat perquè segons l'informe d'una clínica veterinària presentava deshidratació extrema, caquèxia i extrema desnutrició, i no es podia fer res per salvar-li la vida.

Durant «diversos mesos» hauria estat sense menjar i, tot i ser conscient que la gossa estava sola i no podia alimentar-se, la dona no va anar al domicili «durant diverses setmanes i no va demanar a una altra persona que s'encarregués de l'animal».

Aquest cas ha arribat a la Fiscalia de Tarragona, que sol·licita catorze mesos de presó per la dona que hauria abandonat la seva gossa. A més, també en demanen tres anys d'inhabilitació per professió o ofici relacionat amb els animals i per tinença d'animals; així com catorze mesos d'inhabilitació per sufragi passiu.

Alhora, sol·licita que indemnitzi Adipac per les despeses de la clínica veterinària i reclama que indemnitzi amb 1.000 euros «a la societat» pel dany moral causat a l'animal, i aposta perquè l'administració destini els diners a accions de protecció d'animals abandonats.

No hay comentarios: