JUZGAN AL AGRESOR SEXUAL DE SEGUR

 L’Audiència de Tarragona ha començat a jutjar el treballador d’un kebab de Segur de Calafell (Baix Penedès) acusat d’agredir sexualment un nen d’onze anys el 20 de gener de 2018. Segons la fiscalia, el processat el va convidar a entrar a la cuina i el menor hi va accedir.

L’acusació sosté que l’home va tancar la porta que comunica la cuina amb l’exterior i, amb ànim libidinós, va agafar el nen per darrere dels braços, va baixar-li els pantalons i la roba interior, i va fregar els seus genitals contra el glutis del nen, mentre li demanava un petó a la boca. La víctima se’n va poder desfer i va fugir per la porta principal, que es trobava oberta. L’home afronta 8 anys i mig de presó i l’expulsió del país perquè està en situació irregular.

El processat, paquistanès, tenia 35 anys en el moment dels fets i treballava en un restaurant kebab de la carretera de Barcelona, a Segur de Calafell. El mateix dia de la presumpta agressió van detenir-lo i l’endemà un jutjat en va decretar l’ingrés a presó. Actualment, està en llibertat.

La fiscalia acusa l’individu d’un delicte d’agressió sexual a menor de 16 anys pel qual demana 8 anys i mig de presó, que no pugui apropar-se a menys de 500 metres del menor ni comunicar-se amb ell i que no pugui acudir al municipi de Calafell durant un temps superior als 10 anys.

El ministeri públic també demana 7 anys de llibertat vigilada i que l’home quedi inhabilitat durant 13 anys per a qualsevol professió o ofici que comporti un contacte regular i directe amb menors. També demana 12.000 euros d’indemnització pels danys morals.

A més, l’acusació demana que s’executin dues terceres parts de la pena de presó imposada i que la resta se substitueixi per l’expulsió de l’Estat quan accedeixi al tercer grau o li concedeixin la llibertat condicional, amb la prohibició de tornar durant 17 anys.

El judici ha començat aquest dimarts amb la reproducció de l’exploració del menor i amb la declaració de diversos testimonis, entre els quals hi ha agents de la Policia Local i dels Mossos. La defensa nega els fets i demana l’absolució de l’home, que declararà un altre dia.

Comentarios

Anónimo ha dicho que…
Ojo no todo los delincuentes son los musulmanes, también los hay de casa y de la costa catalana.

JOSEP COLOMINAS HUGAS Y LOS HERMANOS PALAU POTAU: MUJERES SIN DERECHOS EN WEBS DE CONTACTOS Y CIBERCORRUPTELAS AL AMPARO SOCIALISTA EN LA COSTA DEL MARESME

He leído en internet que aparecieron en google.com cerca de 100 webs de contactos, con dominios de países africanos(ml de Mali, ga de Gambia, tk), con nombres de empresas, personas, instituciones públicas, etc. en sus textos o en sus SEO sin ninguna autorización legal.

Parece que han desenmascarado a los creadores de esas webs, porque en la imágenes con una cara notable ponían la web a la que debían dirigirse los clientes: agregame.com y que está pertenece desde 2003 a la empresa 10dencehispahard, S.L. el 11-2003. Esta empresa está radicada en la calle Girona 81, local 8 de Malgrat de Mar, 08380 Barcelona.

Los dueños son Josep Colominas Hugas, Jaume R. Palau Potau y Marc Palau Potau.

Estos tres individuos sin escrúpulos han vivido bajo una apariencia de soy un buen chico y tenido una relación cordial con el ayuntamiento socialista de Malgrat, donde ahora están el PSC y Junts. Más de lo mismo y vergonzoso para no variar:

PSC Cargos
Joan Mercader Carbó
Sonia Viñolas Mollfulleda
Sergio Ortín Lacoma
Isabel Ortiz Vera
Sergi Cardona Garro
Cinzia Valbonesi Prieto
Ludwig Iván Hasko

Junts de Puigdemont cargos
Jofre Serret Ballart
Lourdes Borrell Arigós

Vergonzoso es poco.

ENTRADAS POPULARES

ESPECTACULAR DOCUMENTO, SI YA ESTÁS VACUNADO NO TE LO RECOMIENDO

EL IMPRESENTABLE DEL DÍA: JOAQUÍN DEL MORAL, DIRECTOR GENERAL DE RENFE

UN CATALÁN LE DA UNA LECCIÓN DE HISTORIA AL REY