domingo, 30 de agosto de 2020

LAS CLOACAS DEL ESTADO CONTRA LA DEMOCRCIA (Vídeo que el gobierno intenta censurar)


Un documental que destrueix la imatge d’Espanya i destapa l’actuació de les clavegueres de l’Estat contra l’independentisme. Un prova més d’un govern espanyol que utilitza les clavegueres contra la democràcia.

El film se centra en Andorra com a paradís fiscal però va molt més enllà. Al documental hi apareixen el president a l’exili, Carles Puigdemont, el seu advocat Gonzalo Boye o l’expresident Artur Mas, entre d’altres. També apareixen imatges de l’1-O i la violència policia.


No cal pensar massa per suposar que el Gobierno ha utiltizat el seu poder per intentar impedir la visualització d’un documental que deixa molt tocat un estat com l’espanyol que suposadament és democràtic. Són masses els casos bruts i pocs clars dels darrers anys, des dels atemptats de l’11-M i 17A amb els confidents controlats pel CNI, fins els joc brut contra l’independentisme i el mateix govern de la Generalitat.

No hay comentarios:

Más leído del mes

¿TIENES DE 60 EN ADELANTE?, ESTO ES PARA TI

Un amigo nos ha pasado esto por whatsApp, no conocemos al autor pero vale la pena: ¡¡¡Que lectura tan cierta!!! Disfrutala al leerl...