lunes, 8 de junio de 2020

WEB PARA LAS AYUDAS DE LA GENERALITAT A FAMILIAS Y EMPRESAS

El Govern ha posat en marxa 'Activem Catalunya', una web que recull totes les mesures i ajuts públics a l'abast dels ciutadans i les empreses per reduir l'impacte de la covid-19. El portal conté informació pràctica per sol·licitar-los i les prestacions es troben classificades per àmbits: ajuts de consum; ajuts per a treballadors; ajuts per a l'economia personal i familiar; ajuts d’habitatge i ajuts per a empreses i autònoms.


En paral·lel, 'Activem Catalunya' també recopila informació actualitzada sobre l'evolució de les fases del desconfinament arreu de Catalunya i incorporarà les noves mesures urgents aprovades setmanalment a la Comissió per a l'elaboració del Pla per a la reactivació econòmica i protecció social (CORECO).
El portal també inclou un apartat de preguntes freqüents i un altre amb els diferents canals d’informació institucional disponibles per efectuar consultes addicionals (GencatBOT, canals de missatgeria instantània i informació en llengua de signes, etc.). L'activitat de la CORECO s'organitza en grups de treball temàtics que valoren i analitzen les mesures de reactivació que s’acabaran portant a terme. Per tal que els ciutadans puguin participar en el disseny de les propostes, ‘Activem Catalunya’ ha creat un canal a través del qual es podran fer arribar opinions, idees i suggeriments.
---------------------------------------------------


Acceso a la web en este enlace

No hay comentarios: