sábado, 27 de junio de 2020

EL MUNDO AL REVÉSUn centenar de veïns del barri de la Marina de la Zona Franca, a Barcelona, han protestat aquest divendres davant d'un edifici en el que hi ha okupes farts dels “sorolls, robatoris i problemes de convivència”, segons ha explicat un dels veïns afectats a TV3.

“No s'hi pot viure”, denuncia un veí, mentre que un altre afegeix que “la situació és insostenible”. “No paren de fer sorolls, robatoris al barri i és un problema de convivència greu”, assegura. Una veïna del bloc relata que “els okupes entren per la façana” perquè el portal està tancat amb clau entre les 19 hores i les 7 hores .

Els okupes, per la seva banda, al·leguen la situació al racisme dels veïns. “No som espanyols i aquí són racistes”, diu un d'ells a TV3. També declara que “els veïns inventen coses per posar la gent en contra de nosaltres”.

Els Mossos d'Esquadra han hagut de fer acte de presència durant la protesta convocada a través de les xarxes socials i han protegit el portal de l'edifici en el que hi ha un pis okupat, mentre els veïns cridaven “fora de barri”.

No hay comentarios: