sábado, 8 de junio de 2019

ELS MOSSOS DEMANEN MÀXIMA DIFUSIÓEls Mossos han alertat a través del seu Twitter de nous casos de robatoris a la carretera. En aquesta ocasió, els lladres aprofiten el moment en què la víctima està pagant el peatge d'una autopista per col·locar el seu cotxe darrere, baixar del vehicle i punxar la roda, tot això aprofitant la distracció del conductor, ocupat amb el peatge. Després, quan la víctima es veu obligada a parar, «faran veure que et volen ajudar», segons informen els Mossos, «i et distrauran per robar-te».

Segons han explicat els agents, no només passa a les autopistes sinó que també hi ha casos registrats en àrees de servei. El mètode és el mateix: Punxar la roda del vehicle, normalment una de les posteriors, i aprofitar que la víctima s'apropa per mirar que passa i robar-li objectes de l'interior del cotxe sense que s'adoni. 

Per maximitzar la difusió amb aquest tipus de robatoris, els Mossos d'Esquadra han volgut difondre un vídeo amb diversos casos reals on es pot veure, tant a l'autopista com a les àrees de servei, com s'utilitza aquest mètode per robar als conductors.No hay comentarios: