viernes, 25 de enero de 2019

MUJER DE 67 AÑOS: UN AÑO Y MEDIO CON EL BRAZO ROTOEl fill de la Mari Carmen, una dona de anys de Montcada i Reixac, va denunciar aquest dilluns al programa de ràdio El món a RAC1 que la seva mare tenia el braç trencat des del juliol del 2017 i estava a l’espera d’entrar a quiròfan. I és que va li havien donat data per operar-la, però l’Hospital de la Vall d'Hebron li va suspendre la intervenció dos dies abans, el novembre del 2018, i llavors ningú es va tornar a posar en contacte amb ella. Al gener, va demanar explicacions al centre i l’única opció que li van donar era donar-li hora per a una visita a principis de febrer per estudiar el seu cas.

Després d’aparèixer a la ràdio aquest dilluns, es van precipitar els fets: l’hospital es va posar en contacte amb la Mari Carmen per visitar-la dimecres i accelerar la intervenció quirúrgica prevista. Les proves que se li van fer el novembre encara són vàlides i així es podrà accelerar el procés. 

Des del centre hospitalari lamenten el que li ha passat a la Mari Carmen i ho atribueixen a un error humà: no es va reprogramar la intervenció quirúrgica després d’haver-la anul·lat. Aquest error va provocar que sortís de la llista d’espera.

------------------------------------------------------------------------- 

Compartimos en esta entrada este otro caso, esta vez relacionado con la industria farmacéutica:

No hay comentarios: