martes, 21 de agosto de 2018

CALAFELL "SUMMER NIGHT"Calafell celebrarà aquest proper cap de setmana una nova edició del Summer Night, el certamen comercial estrenat l’estiu de 2015 i que també s’ha celebrat en altres moments de l’any sota el nom de Shopping Night. La finalitat d’aquesta iniciativa és fomentar les compres, amb oportunitats ofertes en horari nocturn i amb l’al·licient de música en viu i animació al carrer.

Seran tres dies de campanya amb ofertes especials i promocions. I amb l’aditament de tota mena d’activitats per fer ambient als carrers: música en viu, tallers infantils, inflables aquàtics, figurants, photocall... A més, hi haurà una festa blanca al carrer Monturiol i una actuació dels Dj’s de Los Cuarenta

Dissabte, 26 d’agost, els comerços participants faran un horari especial de 21 a 24 hores i, en acabar, se sortejaran dos vals de 1.000 i 500 euros entre els compradors.

El Summer Night és organitzat per l’associació de comerciants i empresaris Fòrum Calafell, amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i el suport de Calafell.tv.

“El comerç local de proximitat necessita campanyes com aquestes per fer-lo atractiu de cara als compradors”, explica la regidora de Comerç, Lluïsa Lastra. “Les edicions anteriors”, afegeix, “han estat un èxit i ara hi tornem, tot dipositant de nou la nostra confiança en aquesta proposta”.

No hay comentarios: