domingo, 21 de enero de 2018

PRISIÓN PROVISIONAL SIN FIANZA PARA EL PRESUNTO AGRESOR SEXUAL DE SEGURAquest diumenge 21 de gener, el jutjat de guàrdia del Vendrell ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a l'home detingut a Segur de Calafell. 
El detingut està acusat d'un presumpte delicte d'abús o agressió sexual a un menor que encara està per determinar, tal com va avançar aquest mitjà de comunicació. 

Falten testimonis per declarar

Segons ha confirmat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el delicte encara no està del tot clar i es determinarà amb posterioritat quan acabin de declarar tots els testimonis pendents.

Els fets

Cal recordar que aquest passat dissabte, 20 de gener, la policia local del Vendrell va arrestar l'home al centre de Segur de Calafell com a presumpte autor d'un intent d'agressió sexual a un menor després que diversos vianants veiessin com un adult s'enduia un noi d'una forma estranya i realment sospitosa. Els ciutadans van alertar una patrulla d'agents que es trobava a prop del lloc dels fets i van detenir l'home en qüestió. 

El menor va ser atès pels serveis mèdics

El jove d'onze anys va ser portat a l'hospital on els serveis mèdics el van atendre, a més, de parlar amb psicòlegs per evitar qualsevol trauma per culpa d'aquest fet.

No hay comentarios: