sábado, 27 de enero de 2018

EL PP CON RAJOY AL FRENTE: UNA FÁBRICA DE DELINCUENTES

Duríssima garrotada pel Partit Popular. Després que aquest dimecres Ricardo Costa confirmés que «el PP es finançava amb diner negre» durant la Comissió de Recerca sobre el finançament il·legal del Partit Popular, una pluja de crítiques ha caigut sobre el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy.

En aquest context, el periodista i director de ‘El Español’, Pedro J. Ramírez, va assenyalar directament Mariano Rajoy en afirmar que aquest era coneixedor de l'entramat de la caixa B del PP. «Tot acabava al despatx de Mariano Rajoy. A Gènova o a la Moncloa, tot moria al seu despatx», explicava Pedro J. mentre al·legava que era impossible «moure aquesta quantitat de diners» sense que Rajoy se n'assabentés.

Luis Bárcenas, en una conversa amb l'exdirector de 'El Mundo', va explicar «el modus operandi d'una maquinària de delinquir» a Pedro J. i aquest, de fet, ho ha donat a conèixer avui amb la seva editorial.

D'altra banda, membres del PSOE i Podemos han optat per posar el dit a la nàfra del PPcomentant que la situació a Twitter. Els socialistes, en aquest context, s'ha servit de la xarxa social per utilitzar una frase del director de ‘El Español’: «Tot acabava al despatx de Rajoy».

Ver imagen en TwitterVer imagen en Twitter
🏛 C. de Investigación sobre la Financiación Ilegal del PP. @RalloArtemi en la comparecencia de @pedroj_ramirez que la ha calificado
de “máquina de delinquir”: ¿Quién era la X? Todo terminaba en el despacho de Rajoy, contesta el director de @elespanolcom .


Carolina Bescansa, política de Podemos, ha publicat un llistat de tretze episodis esmentats per Bárcenas sobre la caixa B del Partit Popular.


En estos momentos @pedroj_ramirez relata en el Congreso 13 episodios que evidencian que @marianorajoy es quien ha dirigido la financiación A y B del Partido Popular

 La resposta del PP 

El diputat Eloy Suárez Lamata, portaveu del PP a la comissió del Congrés sobre la caixa B del partit, va apel·lar a les crítiques de Pedro J. dient al·legant a una clara «animadversió» sobre Mariano Rajoy.

El diputat, de fet, va criticar que el director de 'El Español' critiqués l'extesorer del PP, Luis Bárcenas, i que digués que el PP era «una maquinària de delinquir». En aquest context, doncs, aquest explicava que sentia «animadversió» pel president del govern, ja que aquest havia dedicat un total de 973 articles amb molta «duresa» al president espanyol. 

Pedro J. Ramírez no s'arronsa

«No sento cap animadversió per Rajoy», va explicar un Pedro J. mentre al·legava que la seva opinió respecte al líder popular «ha canviat considerablement» a partir de veure la seva feina al capdavant de l'estat.

No hay comentarios: