RUTA DE TAPES BONES FESTES (Calafell)


Tretze establiments de restauració de Calafell participaran del 3 a l’11 de desembre en la ruta de tapes Bones Festes. Per un preu de tres euros es podrà prendre una copa de vi de la Denominació d’Origen Penedès i degustar una recepta de qualitat en format de petita ració.
Aquesta ruta s’ha organitzat com a oferta complementària de la campanya comercial “Setmana Màgica”, que ofereix descomptes d’un mínim del 10% i també té com a atractiu espectacles de màgia al carrer.
Els establiments participants són: L’Àncora, La Mar de Fons, El Rincón del Bierzo, La Candela, Tapafell, Kur·sal, La Sirena, Brindis, Vell Papiol, El Bot, Las Brasas, Masia de la Platja Tapes i La Tabernita del J.T.
Aquesta ruta de Tapes és organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament l’associació empresarial Fòrum Calafell, amb la col·laboració de la Denominació d’Origen Penedès. La regidora Lluïsa Llastra recorda la importània de la cooperació público-privada per crear noves activitats que dinamitzin l’economia local.
Llastra, en aquest sentit, apunta que “apostar per formats que ara per ara tenen el favor del públic, com les de tapes, és una forma per aconseguir-ho. I no ho és menys que combinem diferents al·licients que es complementin per ser més atractius. Durant dos caps de setmana i tot el pont de la Constitució, les tapes faran més atractiva la Setmana Màgica al comerç local, i a la inversa”.

Comentarios

ENTRADAS POPULARES

ESPECTACULAR DOCUMENTO, SI YA ESTÁS VACUNADO NO TE LO RECOMIENDO

EL IMPRESENTABLE DEL DÍA: JOAQUÍN DEL MORAL, DIRECTOR GENERAL DE RENFE

UN CATALÁN LE DA UNA LECCIÓN DE HISTORIA AL REY