OTRA VEZ A POR LOS AUTÓNOMOS


Les bases mínimes de cotització dels autònoms a Espanya pujaran un 8%, un augment automàtic després del pacte entre el govern i el PSOE de pujar el salari mínim interprofessional (SMI). Així ho explica aquest dilluns el diari Expansión, que detalla que els autònoms societaris i els que tinguin més d'una desena de treballadors al seu càrrec pagaran al voltant de 300 euros més a l'any per culpa d'aquesta nova pujada.

En total, es calcula que la Seguretat Social recaptarà més de 70 milions d'euros gràcies a aquesta mesura. I és que l'ens públic necessita cobrir el forat del fons de pensions, al qual s'ha recorregut a forma reiterada en els últims anys.

Aquest nou perjudici al col·lectiu dels autònoms podria rematar petites empreses i professionals que es troben a punt que no els quadrin els números. El rotatiu econòmic recorda que el sistema de cotitzacions al nostre país no respon a cap criteri referent a la quantitat d'ingressos i la potencialitat econòmica de cada professional.

Comentarios

Anónimo ha dicho que…
PP Y PSOE, NO FALTABA MAS, LOS DOS PARTIDOS MAS CORRUPTOS JUNTO A CIU, NOS IMPONEN ESTA SUBIDA DE 8% Y NOS ACERCAMOS A ESA CIFRA DE CASI 300€ AL MES ¿ ESTO SERA PARA QUE EN LOS CASOS DE CORRUPCIÓN NO LES FALTE DINERO PARA LLEVARSE? PUES ALGO PARECIDO SERÁ, ES UNA PUTA VERGÜENZA COMO EL PSOE APOYA ESTE ATROPELLO CONTRA LOS CIUDADANOS, Y ¿DONDE COÑO ESTAN ESTOS SINDICATOS ? QUE SE VAYAN TODOS A LA PUTA MIERDA, CON PERDON DE LA EXPRESIÓN,.PERO ES LO QUE SE MERECEN , QUE SON UNOS BUITRES TODOS,
GRACIAS WEBSEGUR POR LA INFORMACIÓN

ENTRADAS POPULARES

ESPECTACULAR DOCUMENTO, SI YA ESTÁS VACUNADO NO TE LO RECOMIENDO

EL IMPRESENTABLE DEL DÍA: JOAQUÍN DEL MORAL, DIRECTOR GENERAL DE RENFE

UN CATALÁN LE DA UNA LECCIÓN DE HISTORIA AL REY