LAS AUTORIDADES SANITARIAS ADVIERTEN...


Aquest fàrmac és el remei estrella de tots els nostres mals i molts confien cegament en ell. Un recent estudi assenyala els efectes secundaris i problemes que pot provocar l'ibuprofèn: augmenta les complicacions gastrointestinals i triplica el risc de patir problemes cardiovasculars. Les autoritats sanitàries porten temps advertint sobre les conseqüències negatives del consum massa freqüent d'aquest medicament.

Una altra advertència rellevant és la recomanació de la quantitat justa i recomanada. 400 mg és el més indicat per tractar el dolor lleu i moderat prenent fins a tres pastilles al dia. Prendre una pastilla de 600 mg cada 6 hores habitualment, duplicaria els riscos de patir un atac de cor, així com un altre problemes coronaris, hipertensió, danys en fetge, estómac, problemes intestinals greus o de ronyó.

El Consell d'Investigació Mèdica del Regne Unit al costat d'altres autoritats sanitàries en tot el món han demanat que es prescrigui aquest medicament només en casos de gravetat o absolutament necessaris i buscant altres alternatives sempre que sigui possible. És important tenir en compte que si tenim més de 40 anys o antecedents de malalties cardiovasculars en la família, és recomanable triar un altre tipus d'analgèsics.

Comentarios

ENTRADAS POPULARES

ESPECTACULAR DOCUMENTO, SI YA ESTÁS VACUNADO NO TE LO RECOMIENDO

EL IMPRESENTABLE DEL DÍA: JOAQUÍN DEL MORAL, DIRECTOR GENERAL DE RENFE

UN CATALÁN LE DA UNA LECCIÓN DE HISTORIA AL REY