jueves, 29 de diciembre de 2016

CALAFELL DENUNCIA EL CONVENIO CON LA ASOCIACIÓN DE PROTECCIÓN CIVIL

L’Ajuntament de Calafell ha denunciat el conveni que mantenia amb l’associació de voluntaris de Protecció Civil en els darrers anys. Aquesta mesura significa la no renovació de l’acord, amb efectes d’aquest 31 de desembre. El servei de voluntariat de Protecció Civil, no obstant, continuarà i l’equip de govern ha anunciat que està estudiant amb quina fórmula se segueix prestant.
La decisió s’ha pres per les nombroses queixes que havien arribat a l’Ajuntament pel funcionament intern de l’associació, i que el consistori ha anat constatant en el dia a dia. Un seguit de queixes que van ser traslladades a la direcció de l’entitat, en una reunió a principis de novembre.
En aquella trobada, l’Ajuntament va comunicar a la directiva que estava molt descontent amb el que passava a l’associació i va detallar les queixes existents. Per tant, el consistori desmenteix rotundament que a la reunió manifestés estar satisfet. Tot el contrari.
L’equip de govern municipal vol diferenciar completament la gestió de l’entitat de la tasca desinteressada i altruïsta dels seus membres. A aquests darrers, l’Ajuntament vol fer-los un agraïment públic i exprés pel seu treball en tota mena d’actes públics i situacions d’emergència.
L’Ajuntament mantindrà aquest sistema de voluntariat de Protecció Civil perquè el considera molt vàlid i molt útil. Està estudiant de quina forma i anunciarà una solució en els propers dies. També avança que no quedarà desatesa cap activitat d’aquelles en les quals participaven fins ara els voluntaris de Protecció Civil.

No hay comentarios: