jueves, 24 de noviembre de 2016

UN CORTOMETRAJE CATALÁN SELECCIONADO PARA LOS OSCAR


El curtmetratge Timecode, produit per l'Escola de Cinema de Reus, ha entrat a la selecció dels prestigiosos premis Oscar en la categoria de curt. Timecode és un film dirigit pel director barceloní Juanjo Giménez Peña, un treball que ja ha guanyat gairebé 50 premis, entre ells la Palma d'Or al Festival de Cannes i que també està nominat als Goya. Els finalistes per a la 89a edició dels Oscar seran anunciats el dimarts 24 de gener del 2017. Ara s’ha fet pública una llista amb els deu curtmetratges seleccionats, d'entre els que en sortiran els finalistes.

D'aquesta manera, Timecode entra ara a la carrera pels Oscar, després d'haver aconseguit el màxim guardó a Cannes i premis a prestigiosos festivals de Hong Kong, Brasil, Polònia, Suècia o Estats Units entre molts d'altres. El curtmetratge es troba en aquests moments també competint pels Premis Gaudí i pel Goya, a més de seguir una trajectòria imparable de reconeixements en festivals d'arreu del món.

El curtmetratge tracta la relació entre dos guàrdies de seguretat en un aparcament i està gravat a partir de les càmeres de seguretat col·locades al lloc de treball de la parella. Lali Ayuadé i Nicolás Ricchini donen vida als protagonistes d'aquest film que cada cop més gaudeix del reconeixement del públic i la crítica.

No hay comentarios: