viernes, 25 de noviembre de 2016

PULLMANTUR DENUNCIADA POR UN COLECTIVO DE USUARIOS


Anar de viatge en creuer per descansar i acabar perdent els nervis pel mal estat del vaixell és el que més s'assemblea a un malson. És el que van viure els 1.200 passatgers que passejaven pel Mediterrani amb el Sovereign de Pullmantur. Entre aquests passatgers hi havia diverses persones del Camp de Tarragona. Una parella de Bonavista i una parella de Reus són, entre d'altres, els afectats per aquest malson que ells mateixos ja han qualificat «d'estafa» i que han iniciat els procediments per denunciar l'empresa.

Segons relaten ells mateixos i altres afectats a les xarxes socials, tot el vaixell feia una gran pudor de vernís i algunes de les zones anunciades en la promoció del creuer com la zona d'spa, estaven tancades al públic per reformes. El soroll de les obres que s'estaven fent al Sovereign impossibilitaven el descans dels turistes. Molt pocs lavabos estaven en funcionament i les botigues i algunes de les zones de restauració del vaixell també es trobaven en reformes, igual que la coberta, on s'hi estaven fent tasques de manteniment. Els afectats asseguren que del 12 al 19 de novembre, que és quan va durar aquest creuer, van «viure atrapats en unes obres». «Ningú ens donava explicacions», asseguren els afectats reusencs, i han explicat a delCamp.cat que fins i tot quan van intentar reunir a tots els turistes en una zona del vaixell per demanar explicacions al capità els van amenaçar en enviar l'Armada per tal de sufocar el que la tripulació va qualificar de «motí».

El viatge per diversos punts del Mediterrani amb aquest vaixell de Pullmantur costava uns 800 euros i ara els afectats s'han agrupat per demanar a l'empresa que els hi torni els diners. Les reclamacions les ha centralitzat un bufet d'advocats de Reus, Quiros&Garrido, que iniciarà una demanada conjunta contra l'empresa. Segons han explicat des del bufet a delCamp.cat hi ha més afectats de la demarcació de Tarragona, d'arreu de Catalunya i d'altres punts de l'Estat.

No hay comentarios: