lunes, 7 de noviembre de 2016

NACE CALAFELL TV

Calafell.tv, el nou canal de comunicació impulsat per l’Ajuntament, ja està operatiu. El nou canal és una televisió local per internet, construïda sobre la base de la històrica emissora municipal Calafell Ràdio, els continguts de la qual també en formen part.

És, a més, una eina per oferir a la ciutadania una informació plural i amb la millor qualitat possible. I a la vegada per promocionar Calafell, les seves entitats, la gastronomia local, la vida cultural, els atractius turístics..., dins i fora del municipi.
El director de Calafell Ràdio i responsable de la creació de Calafell.tv, Jordi Nin, explica que “l’emissora és el trampolí que ens ha ajudat a fer el salt al món audiovisual. És més, la raó de ser de Calafell Ràdio és la d’informar i entretenir els seus oients, perquè si no som nosaltres mateixos qui expliquem cada dia què passa al municipi, ningú ho farà per nosaltres”.
A partir d’aquesta base, afegeix Nin, Calafell.tv “és una televisió per internet, en directe i a la carta,una ràdio també en directe i a la carta, i un espai amb notícies escrites”. De moment, hi ha un únic programa en directe: la transmissió en streaming dels plens municipals, però es preveu convertir l’estudi principal de Calafell Ràdio en un plató des del qual també podran fer-se directes.
A més en els darrers mesos s’han anat creant nous programes de participació política, gastronomia, entrevistes... que s’anaven publicant al canal Youtube de l’Ajuntament, amb un ritme de producció d’una desena de vídeos mensuals: una xifra a incrementar en un futur immediat.
Calafell.tv recull també un fons històric de prop de  700 vídeos, produïts durant els darrers 7 anys i publicats a Youtube.

No hay comentarios: