jueves, 24 de noviembre de 2016

EL AYUNTAMIENTO ABRE UN EXPEDIENTE A ENDESAL'Ajuntament de Calafell ha adjudicat les obres de reparació dels greus desperfectes existents a la calçada de l'avinguda d'Alemanya i al carrer de David de Mas, tots dos al nucli de Segur. En concret, s'arranjaran dues rases de canalització elèctrica soterrada que va obrir Endesa i que amb el pas del temps s'han enfonsat, afectant la calçada dels dos carrers. L'Ajuntament té obert un expedient de reclamació patrimonial contra Endesa, com a responsable dels desperfectes. 

Això vol dir que l'Ajuntament executarà les obres, però en reclamarà el cost a l'empresa elèctrica. El pressupost de les dues reparacions puja 19.847 euros. Els treballs han estat adjudicats a l'empresa Construccions Altega. Les obres s'iniciaran dilluns vinent, 28 de novembre, i tenen una durada prevista d'una setmana. Les zones d'actuació se senyalitzaran i es prohibirà l'estacionament de vehicles, però en cap cas caldrà desviar el trànsit o tallar la circulació.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ale! Ya no tiene carnaza el Tejedor; en los ozicos le dio el perin por quererse apuntar el tanto

Anónimo dijo...

Es gracias al empeño y los ozicos del sr. Tejedor que el ayuntamiento por fin a actuado.Yo porque soy educado, no insulto a nadie. Y comentarle al sr. Anonimo que si los del ayuntamiento se implicaran un poco mas, Calafell iria mucho mejor.Besos en los morritos