lunes, 21 de noviembre de 2016

ALERTA A LOS DUEÑOS DE PERROS EN CALAFELL


Una gossa de Calafell era víctima aquest diumenge d'un cruel parany per a aquests animals. Segons explica aquest dilluns el Diari Més, la gossa Leyva va sortir amb el seu propietari a passejar per la plaça del Mil·lenari de Segur de Calafell. Mentre l'amo en recollia els excrements, la gossa va agafar amb la boca una salsitxa que hi havia a terra i se la va menjar. Tot i els intents de treure-li de la boca, l'amo no va aconseguir-ho i acte seguit va haver de recórrer a serveis veterinaris d'urgència.

Amb les proves que li van practicar a l'animal, van determinar que havia ingerit cinc agulles de cap dins de la salsitxa. Les agulles, camí de l'intestí, poden ser mortals per als gossos, però en aquest cas, en estar recobertes de carn, encara no havien perforat l'estómac de la gossa. Hores d'ara, la gossa es recupera d'aquest atac, però encara hi ha possibilitats que no superi el pas de les agulles pel seu cos i les properes hores seran vitals.

Una de les propietàries de la gossa denunciarà aquest dilluns el cas a la policia i l'Ajuntament de Calafell, segons ha explicat el Més.

1 comentario:

dyf dijo...

Qui fa aquestes coses no esta be del cap...