jueves, 17 de marzo de 2016

CALAFELL INSTA A LA "GENERALITAT" POR EL PROBLEMA CON LA "TDT"

Por lo menos, este equipo de gobierno hace algo por solucionar ese tercermundista problema de la mala recepción de la TDT, problema que venimos arrastrando desde hace años y por el que el anterior equipo no movió un dedo, aunque seguro que los de Cuore alguna pega le encuentran.L’Ajuntament de Calafell instarà la Generalitat a resoldre d’una vegada per totes els problemes de recepció de la Televisió Digital Terrestre (TDT) al terme municipal. Diversos barris pateixen aquesta problemàtica des de fa molts anys, però ara la situació s’ha agreujat amb el desplegament de la telefonia 4G. L’Ajuntament s’ha reunit aquesta setmana a Calafell amb els responsables de Localret per buscar solucions. Localret és un consorci d’administracions locals per actuar conjuntament en matèria de telecomunicacions, noves tecnologies i societat de la informació. 
L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, explica que «ens facilitaran els contactes amb els interlocutors adequats a la Generalitat, que és qui, no ho oblidem, té la capacitat tècnica i administrativa, per no dir que l’obligació, per fer que la TDT arribi a cada racó del país». Ferré ha afegit que «no obstant ser cosa de la Generalitat, seguim perseverant en la recerca de solucions, perquè la TDT és un problema que afecta molts dels nostres conciutadans». 
Per la seva banda, Xavier Furió, director general de Localret, ha subratllat que «hem facilitat els contactes oportuns amb la Generalitat, ja que la cobertura de la TDT és un tema seu». Furió apunta que «farem un seguiment d’aquests contactes i del que es pot fer en aquesta qüestió». En la reunió també s’han abordat les dificultats d’accés a internet que es pateixen a Calafell. En concret, s’han analitzat les possibilitats que oferís el desplegament de la fibra òptica. Segons Xavier Furió, «hem valorat diferents alternatives i hem aconsellat a l’Ajuntament que faci reunions amb els grans operadors, tant Movistar com Vodafone i Orange, per veure quines possibilitats hi ha de desplegament de fibra òptica».

1 comentario:

Anónimo dijo...

¿los de donde?