domingo, 20 de marzo de 2016

ONCE VÍCTIMAS MORTALES EN UN ACCIDENTE EN LA AP-7


Un autocar ha bolcat pels volts de les sis del matí a l'altura del quilòmetre 33 de l'autopista AP-7 (pk 333) a Freginals, a la comarca del Montsià. A conseqüència d'aquest sinistre ja hi ha confirmada l'existència d'onze víctimes mortals, una xifra que podria augmentar fins a catorze ocupants del vehicle.


Segons les primeres informacions, l'autobús, que anava en sentit Barcelona, ha perdut el control, ha travessat la mitjana i ha bolcat en sentit sud, col·lidint amb un altre vehicle. L'autocar, de l'empresa Autocares Alejandro de Mollet del Vallès, transportava una cinquantena de persones que tornaven de veure la nit de la cremà, a les falles de València. L'empresa està fent arribar un altre autobús per recollir les persones que han resultat il·leses i dur-les, almenys de moment, a un hotel de Tortosa. 

Protecció Civil de la Generalitat ha activat l'Alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya Procicat. Els Bombers de la Generalitat, que han rebut l'avís a 6 del matí, hi treballen amb 17 dotacions fent tasques de salvament de les víctimes de l’interior dels vehicles implicats.

El Sistema d’Emergències Mèdiques SEM ha desplaçat 7 ambulàncies medicalitzades i 5 ambulàncies bàsiques. També s’hi han desplaçat serveis preventius i caps territorials de la zona.

Protecció Civil de la Generalitat conjuntament amb les administracions locals està habilitant espais d’atenció per als il·lesos i ha activat els recursos d’atenció psicosocials als afectats.
En aquests moments, la circulació a l’AP-7 està completament tallada en sentit sud, es fan desviaments per la N-340 al PK 319 a l’Aldea, i hi ha un carril obert en sentit nord. Abertis ha activat el seu pla d’emergència (PAU) en fase d’emergència 2.


Diverses persones ha resultats mortes com a conseqüència d'un greu accident de trànsit entre un autobús i un cotxe a l'AP-7, al terme municipal dels Freginals (Montsià).

Segons les primeres informacions, l'autobús, que anava en sentit Barcelona, ha perdut el control, ha travessat la mitjana i ha bolcat en sentit sud, col·lidint amb un altre vehicle. A conseqüència d'aquest sinistre ja hi ha confirmada l'existència de 14 víctimes mortal, segons fonts oficials.

L'autocar, de l'empresa Autocares Alejandro, de Mollet del Vallès, transportava una cinquantena d'estudiants d'erasmus de diverses nacionalitats tornaven de veure la nit de la cremà, a les falles de València. L'empresa està fent arribar un altre autobús per recollir les persones que han resultat il·leses i dur-les, almenys de moment, a un hotel de Tortosa. El conseller d'Interior, Jordi Jané, també es desplaça a Tortosa, per atendre l'emergència. 

L'accident s'ha produït al km 33, sobre les 6 del matí. En estos moments l'AP-7 es troba tallada en sentit sud i es fan desviaments per l'N-340. En sentit Barcelona només hi ha un carril obert. 17 dotacions de bombers estan treballant al lloc dels fets i una grua està treballant en la retirada de l'autobús de la calçada i rescatar les persones que han quedat atrapades. El Sistema d’Emergències Mèdiques SEM ha desplaçat 7 ambulàncies medicalitzades i 5 ambulàncies bàsiques. També s’hi han desplaçat serveis preventius i caps territorials de la zona.

Protecció Civil ha activat l'emergència del Pla Procicat. Abertis ha activat el seu pla d’emergència (PAU) en fase d’emergència 2.

No hay comentarios: