sábado, 28 de noviembre de 2015

MAÑANA TODOS A L´ARBOÇ
L’Ajuntament de l’Arboç ha fet una crida a tota la ciutadania a assistir el proper diumenge 29 de novembre a les dotze del migdia al tall de l'N-340 al seu pas per l’Arboç (avinguda Herois de 1808). L’Arboç és un dels punts més sensibles de l'N-340, ja que és l’únic tram que queda que transcorre per un nucli urbà, amb els sorolls, contaminació, perillositat, densitat de tràfic i reiterades queixes veïnals que aquesta realitat genera.

S’espera també l’assistència de molta gent vinguda de tots els municipis integrants del denominat Pacte de Berà (Altafulla, Torredembarra, Creixell, Roda de Berà, El Vendrell, Calafell, Cunit, Castellet i la Gornal i L’Arboç), i que aquesta mostra de força faci que el Ministeri de Foment es prengui més seriosament el fet que l'N-340, en el seu tram d’Altafulla a Vilafranca, segueix sent la via més saturada de l’estat i una de les que presenta més accidents.

Per tant, l’Ajuntament de l’Arboç esperona a tots els arbocencs i arbocenques a manifestar-se pacíficament per exigir solucions a la problemàtica. El punt de concentració serà la rotonda 'Cristaleria' (Km. 1.199). De les dotze a les 12.20 hores la manifestació transcorrerà fins a la rotonda de la Puntaire, seguidament s’obrirà el pas a la circulació de vehicles durant deu minuts i tots els manifestants tornaran a tallar l'N-340 i faran el recorregut invers fins a la rotonda 'Cristaleria'. A les 12.55 hores està prevista la finalització de la manifestació.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Mañana Domingo todos a l'Arboç, N-340 , acceidentes, "autopistas" , etc etc, y pasado mañana Lunes todos al Vendrell, a media mañana, al juzgado a darle la bienvenida a Francisco Clavero Regidor de CiU presunto quitamultas, IMPUTADO, a decirle "hola amigo, ¿ como estas ? ya no estas en el equipo de gobierno , ¿ ahora que ? , listillo ...