jueves, 5 de noviembre de 2015

CALAFELL NECESITA 100 VOLUNTARIOS


Calafell necessita reunir cent voluntaris per poder fer el Gran Recapte d’Aliments 2015, que se cele2brarà arreu de Catalunya els propers 27 i 28 de novembre. Necessita també una desena de coordinadors. Uns i altres fan falta per cobrir diferents torns durant els dos dies als vuit centres comercials i supermercats del municipi que participaran en aquesta iniciativa solidària.
La inscripció com a voluntari pot fer-se en línia, a aquest enllaç:


Els supermercats que participaran enguany en el Gran Recapte són els següents:
–Aldi. Bassa Miquela, 2 (Parc Empresarial)
–Bona Àrea. Rambla Nova s/n, local 7-8
–Caprabo. Lateral C-31, zona comercial de Mas Mel 
–Dia. carretera Barcelona, s/n
–Mercadona Plaça del Mercat, s/n
–Consum. Carretera de Barcelona s/n
–Condis. Carrer Jesús, 103
–Condis. Passeig Marítim de Sant Joan de Déu, 215

El Gran Recapte d’Aliments és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.
Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d'Aliments es posa en marxa aquest projecte que enguany arriba a la sisena edició.
El Gran Recapte d’Aliments al 2014 va recollir 4.686.000 quilos en més de 2.000 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de 22.000 voluntaris. A Calafell es van recollir 11.112 quilos La fita per a l'edició del 2015 és tornar assolir una xifra similar gràcies a la col·laboració de 25.000 voluntaris.

No hay comentarios: