miércoles, 28 de diciembre de 2011

NUESTROS POLÍTICOS DONAN LA PAGA EXTRA

Que detallazo, finalmente se ha conseguido, el gobierno de Calafell ha tenido el detalle de ceder su paga extra, igual que han hecho otros municipios, para fines benéficos, había que echar una mano a los más necesitados y no se lo han pensado dos veces, esta es la noticia que según parece ha publicado la prensa y se reproduce en los blogs:

Al final lo han hecho. Después de exigir esfuerzos a los trabajadores, recortar puestos de trabajo (o enchufar a otros en los puestos recortados), poner a los sindicatos contra la espada y la pared, quitar las horas extra a la policía aunque los robos estén a la orden del día, aunmentar la presión fiscal a los ciudadanos de Calafell incrementando tasas, y viendo que no se están de nada, al final Joan Olivella y Olga Elvira acordaron ayer que se done el 100% de la paga extra para cubrir necesidades básicas. La noticia la publicarán mañana varios medios aunque nos ha llegado el chivatazo hoy mismo.

"Els diners es destinaran a esborrar les dianes pintades a l'ex domicili de Juan José Iglesias de l'autoria de les quals no se sap res (ni es sabrà, però li han anat molt be) i els graffitis de l'ermita de Sant Miquel de Segur on una secta transpersonal va reunir-se fa poc. També es destinarà un 10% a comprar material per les properes trobades transpersonals i altra partida, la més important, per fer una convocatòria de participació ciutadana dirigida per Olga Elvira i impartida per Joan Josep Esglèsies i coordinada per Quim Vidal (la primera convocatòria, per fí) en la qual es pensa impartir un curs sobre altres maneres de fer política, concretament política transPPersonal. Joan Olivella ha declarat que donant la paga extra, així, guanyem tots. Jordi Targa farà les fotos, sense cobrar un duro, com sempre.
Els dos grups de l'oposició no han posat cap problema. Han demanat que aquest gest sigui comunicat a tota la premsa i es retransmeti per ràdio ja que és la primera vegada que amb tot el que està "caient" i lo malament que ho està passant molta gent, l'equip de govern ha demostrat, un vegada més, la seva generositat i sentit vers al ciutadà i es mostraràn tal com són. Al cap i a la fí, l' únic esfor´que diuen haver fet és laseva reducció de sous, que alguns havien promés -sense complir- que seria del 20%, però això ho tenien tots els partits en el seu programa electoral"
Primer curs de psicologia transPPersonal a Calafell

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Ay pillines!!! que se os ve el plumerin "inocenton"!!!!,estos no donan nada "perke ningu su merec" solo se lo "mereken" ellos,lo único que donen es per el cul y sensa vaselina,así se les atraganten las "pipadas"!!!!

WEBSEGUR dijo...

Jajaja, ¿pero a que hubiera estado bien?

Anónimo dijo...

Pues claro que si que hubiera estado bien!! ja ja ja!!!

Anónimo dijo...

Pues claro que hubiera estado bien!!!