viernes, 23 de diciembre de 2011

MISTERIOS AL DESCUBIERTO

Hay que ponerse al día porque el tema político-religioso muchos no lo controlamos, el Blog de Segur ha realizado un exhaustivo trabajo para desvelar los misterios de la ermita de Segur, que es algo que nos concierne a todos, entre otras cosas porque por mucho que nos quieran hacer ver, los pecadores contribuyentes no hemos sido absueltos de pagar impuestos por mucha pipa que se fumen nuestros políticos, transpersonalmente hablando no me está fluyendo ninguna energía cósmica, habrá que darse una vuelta por la ermita a ver si San Miguel nos desvela el resto de misterios y nos libra de tantos iluminados, que así sea, amén.


El misterio de la ermita ( 2 ) por BlogdeSegur

3 comentarios:

Nevot dijo...

La veritat és que (a part d'estar fins els collons) hem hagut de moure cel i terra per saber què va passar. hem parlat amb els millors especialistes en el fluir de la llum còsmico-astral-espacial-celestial i al final ens ho ha xivat tot la veïna que viu a prop de l'emita, que com li agradaa el blog ho va filmar tot.
Ara ens han Iker Jiménez per veure si li donem més dades d'aquests 4 il.luminats (Xorivella, El Ermitas, Olga Espira i La Chamangui) perquè els vol treure en una secció del seu programa, ja que des del segle XIV no s'havia vist un fet similar a l'ermita, quan Joan Olivella I el Cerimoniós es va fer uns petas amb herbes recollides al camp, ja que llavors no havia cap urbanització. La festa es veu que va acabar malament perquè els ossso humans que havien al castell són d'un que li va agafar un xungo i es va quedar més fregit que una xistorra.

Pel proper ple, igual anem tots amb pipes i diem que anem a pregar perquè aquesta colla de dropos fotin el camp i se'n vagin a prendre pel cul a la privada. La expressió "prendre pel cul" que consti que és oficial, extrata de les gravacions manipul.lades del regidor còsmic Juanjo Ermitas.

I que Deu et beneeixi a tú i tots els bloggers, perquè això no hi ha qui ho aguanti sense ajuda de Deu.

Amén


PD: no oblidis marcar a la declaració de la renda la casella corresponent a "chamanes".
Si tot vaendavant,

WEBSEGUR dijo...

Jajaja, vaig a fer una mica de meditació, a veure si se m´apareix la verge i em dona dia i hora per anar a fer unes oracions a l´ermita i em concedeix el dó de la clarividència per encertar la grossa en el proper sorteix del nen, aixì em podré comprar el mercedes aquest vermell de 3.7 mil.lions i et portaré a fer un tomb a veure si trobem la llum.

Nevot dijo...

Si la trobem, la posem a Avinguda Catalunya, que es veu que se'n va sovint