viernes, 26 de agosto de 2011

FIRA "FORA ESTOCS" A VILANOVALa fira ‘Fora Estocs’ arriba a la seva cinquena edició com a referent comercial de la comarcaEl dissabte 3 de setembre la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú tornarà a acollir la fira Fora Estocs, en la seva edició d’estiu. Organitzada per l’associació Tot Centre, la mostra es desenvoluparà de les 9 del matí i fins a les 9 del vespre. Aquesta ja és la cinquena edició del Fora Estocs.

La fira té com a objectiu la liquidació del gènere de temporada d’estiu. Això vol dir que els visitants trobaran el mateix producte que han vist durant el període de rebaixes a les botigues però a un preu encara molt més econòmic.
En l’edició d’enguany es mantè el nombre de participants d’edicions anteriors, amb 40 botigues i 53 carpes, totes elles associades a Tot Centre. A la fira s’hi podran trobar parades de productes de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptiques, llar, informàtica, mascotes, i d’altres sectors.
La iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Generalitat de Catalunya, s’ha convertit en un referent comercial de la comarca. Cada final de període de rebaixes s’espera l’arribada de la fira que aplega visitants no només de la ciutat, sinó també de les poblacions i comarques veïnes. La fira s’ha convertit en punt de trobada del comerç de proximitat i aparador de l’oferta comercial de Vilanova i la Geltrú. Una oferta que va creixent en varietat i qualitat i que requereix un esforç de promoció i dinamització per tal de potenciar el comerç de la nostra ciutat, tant a Vilanova com a les poblacions veïnes. És per això que l’associació Tot Centre treballa en un pla estratègic per potenciar i projectar la imatge del comerç vilanoví i fer-ne un pol de referència comercial entre Barcelona i Tarragona. Enguany l’associació ha assolit el nombre màxim d’associats en els seus onze anys d’activitat.
En aquesta edició des de l’associació de comerciants Tot Centre es vol potenciar l’ús dels aparcaments municipals i facilitar l’accés a peu al centre comercial urbà. És per això que obsequiaran als visitants a la Fira amb tiquets gratuïts per als pàrquings de Charlie Rivel i de les Casernes. Aquests tiquets també es poden aconseguir de forma totalment gratuïta durant tot l’any als establiments associats a Tot Centre.

No hay comentarios: