martes, 24 de mayo de 2011

PROBLEMES A "MIRÓ"

Admès el concurs de creditors presentat per Miró


La cadena de botigues d'electrodomèstics declara la seva voluntat de continuar amb l'exercici de la seva activitat

L'empresa té 140 establiments i una plantilla de 1.500 treballadors

El jutjat mercantil 1 de Barcelona ha acceptat aquest dilluns al matí el concurs de creditors presentat per l'empresa Miró, dedicada a la venda d'electrodomèstics i aparells electrònics, un cop el representant legal ratifiqués la sol·licitud divendres passat. La resolució judicial també nomena els administradors concursals.
La societat declara en la seva sol·licitud crèdits per import de 260.394.828, 60€ i un actiu aproximat per import de 254.554.481,32 €. En la seva sol·licitud Miró declara la seva voluntat de continuar amb l'exercici de la seva activitat empresarial i obtenir, en el marc del procés concursal, un conveni que li permetin els seus creditors.
La cadena de botigues d'electrodomèstics Miró va presentar la setmana passada un concurs voluntari de creditors per poder fer front als deutes que acumula per la crisi i la caiguda del consum. Miró, que té unes 140 botigues i 1.500 treballadors a tot l'Estat, ja ha comunicat la situació a la plantilla i els ha assegurat que no preveu cap ajust laboral ni el tancament d'establiments, segons va informar ahir el comitè d'empresa de Miró. La companyia, fundada a Martorell en els anys setanta, ha optat pel concurs per assegurar la seva viabilitat i negociar millor amb els creditors.

No hay comentarios: