jueves, 31 de marzo de 2011

LA PRIMERA VÍCTIMAEnric Vaqué podría ser suspendido de militancia de ANEMI

El cas de la reunió a la Regidora de Comerç en la que s'hauria gestat la proposta de pacte de les forces municipalistes que concorreran a les municipals es podria cobrar la primera víctima política. L'Agrupació Nova Empenta Municipal Independent (ANEMI) ha anunciat que podria susprendre cautelarment de militància Enric Vaqué.
Segons ha explicat el mateix partit en un comunicat, Vaqué va ser present en aquesta reunió "a títol personal i sense haver consultat la conveniència d'assistir-hi". La formació està investigant aquest punt per aclarir "les possibles responsabilitats disciplinàries en les pugui haver incorregut el senyor Vaqué".
Enric Vaqué va ser regidor de Seguretat Ciutadana per ADMC durant la passada legislatura, quan aquest partit, llavors liderat encara pel binomi Manel Romero-Josep Parera, governava a Calafell de la mà de CiU, amb els exalcaldes Joan Maria Triadó i Joan Olivella.
En el comunicat d'ANEMI, aquesta formació apunta que el 2 d'abril presentarà la llista completa per a les municipals, llista que encapçalarà Pilar Carbó. El partit subratlla que serà "una candidatura jove i de persones que mai han format part del consistori".

Puedes seguir los últimos acontecimientos del "Hay-untamiento" en el blog de segur

2 comentarios:

Nevot dijo...

Lo alucinante es que este hombre, por lo que explican algunos, parece ser que no estuvo en esa reunión. Ya veremos qué hay detrás de todo esto.

WEBSEGUR dijo...

Ahora han reconocido el error, lo interesante sería saber como se ha producido.