miércoles, 23 de marzo de 2011

LA DESPESA PELS IMMIGRANTS


COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC) Barcelona | Redacció.- “La xifra d'aturats a Catalunya ha arribat a 600.000 persones, darrere d'aquesta xifra s'amaga el drama humà de milers de famílies catalanes, indefenses davant una crisi a la que ningú vol enfrontar-se amb realisme i eficàcia”.

Aquestes han set les paraules del President de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, en una reunió que ha tingut aquest dissabte a Barcelona amb militants del partit.

Després de donar-se a conèixer les noves dades de l'atur Anglada ha dit que “Catalunya arriba a la seva xifra récord d'atur, les esperances i el canvi que molts catalans van voler veure en l'arribada de CiU al govern de la Generalitat, han trigat pocs mesos a convertir-se en frustració i desconfiança davant un nou executiu incapaç d'aportar solucions, un executiu que no té cap pla ni cap proposta nova enfront d'aquest desastre econòmic i aquesta injustícia social que és l'actual crisi econòmica”, i ha afegit, “això demostra una vegada més que l'alternança en el poder dels partits de sempre no contribueix més que a allargar els problemes del país. És hora de solucions valentes, radicals i profundes com les que proposem des de PxC”, ha assenyalat el líder identitari.

En aquest context, Anglada ha criticat amb duresa les paraules de García Albiol, cap de llista del PP a Badalona en les que el dirigent popular advocava per polítiques d'integració cap a la població immigrant. “García Albiol és un aprenent de bruixot amb el tema de la immigració, com es pot parlar encara de gastar diners públics en la integració d'immigrants? Amb 600.000 aturats totes les partides de despesa pública han d'anar destinades exclusivament al suport social de les famílies i aturats catalans. No es tracta d'integrar més immigrants, sinó que se’n vagin, aquí no hi ha treball per als nostres, molt menys per a ells”, ha conclòs el president de la
PxC.

No hay comentarios: