jueves, 24 de marzo de 2011

JA NO SABEM ON LLENÇAR ELS DINERS

El Patronat de Turisme ofereix informació a través del Bluetooth dels telèfons mòbils
 
El Patronat Municipal de Turisme de Calafell ofereix des del passat dia 15 de març i de forma gratuïta informació als visitants a través del bluetooth dels telèfons mòbils. El nou servei, que funciona les 24 hores del dia, permet descarregar-se una guia turística en cinc idiomes amb tota la informació sobre llocs d’interès, restaurants, allotjaments i activitats que poden interessar els turistes.
El sistema està disponible en un radi de cinquanta metres al voltant de l'oficina de turisme de la Platja de Calafell. “La cobertura no està pensada per arribar a tot el municipi, sinò més aviat per al turista que arriba fora d’hores a Calafell i es troba tancades les portes del Patronat de Turisme”, ha explicat el tinent d’alcalde de Turisme, Àngel Verge.
El sistema detecta els mòbils i els envia automàticament una invitació. Si el titular del telèfon accepta, es descarrega la guia i, un cop baixada, aquesta queda guardada al mòbil i pot ser consultada en qualsevol moment. Els responsables de l’empresa Ubiqua, agència especialitzada en màrqueting mòbil, han subratllat que la informació s’envia adaptada al mòbil receptor, ja que el sistema detecta, amb un alt grau de fiabilitat, el model de telèfon.
El sistema permet la possibilitat d’instal·lar-lo i activar-lo a les fires de turisme a les quals participi el Patronat, amb la qual cosa s’obre un nou canal de promoció en aquests esdeveniments.
Aprofitant la instal·lació de l’emissió bluetooth, el Patronat Municipal de Turisme de Calafell ha creat una versió de la seva web per a telèfons mòbils. Inicialment, aquesta versió per a mòbils ofereix una agenda detallada, i actualitzada permanentment, de les activitats que es fan al municipi. Aquesta iniciativa per introduir les noves tecnologies en la promoció turística ha estat possible gràcies a la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que s’ha fet càrrec de dues terceres parts de la inversió realitzada.


SERIA MILLOR QUE ELS DONESSIN CLASSES DE "GIMCANA" PER CIRCULAR PEL MUNICIPI

No hay comentarios: