lunes, 28 de marzo de 2011

I QUIN ES EL DEUTE?

Aquest mandat l’Ajuntament de Calafell ha invertit 50 milions d’euros al nucli de Segur

L’alcalde de Calafell, Jordi Sánchez, ha quantificat en cinquanta milions
d’euros la inversió realitzada al nucli de Segur de Calafell, durant el mandat 2007-2011. El barri és el que arrossega el retard històric més gran de tot el municipi i per això ha estat una prioritat per a l’equip de govern municipal. “Queda feina per fer, però amb la transformació impulsada en aquests darrers quatre anys, Segur de Calafell ha deixat de ser la ventafocs del municipi”, ha dit l’alcalde.
L’equip de govern municipal va passar balanç ahir al vespre, en un acte a la sala annexa del pavelló poliesportiu municipal “Jaume Vilamajó”, de la seva actuació al nucli de Segur, el més poblat del municipi. Un nucli nascut com a urbanització de vacances on avui resideix, de forma habitual tot l’any, més de la meitat dels habitants de Calafell. “I és on més crisi ha fet la manca de serveis, provocada per un creixement esbojarrat i sense planificar les necessitats que sorgirien, va dir l’alcalde.
“Això per no parlar de la gran inestabilitat política que el nostre municipi ha patit en la darrera dècada. Però la normalitat d’aquest darrer mandat ha ajudat a fer la feina que s’havia de fer”, va afegir
Jordi Sánchez va dir també que “la feina no ha acabat i encara en queda molta, perquè el retard era històric de debò, i per això seria bo que el camí encetat no s’interrompés, hi hagi qui hagi al govern”.
Els 49,56 milions d’euros invertits a Segur es desglossen en tres grans capítols. A grans infraestructures s’hi han destinat 13,5 milions d’euros. A l’adequació de carrers, 12,8 milions d’euros. I els 23 milions d’euros restants s’han dedicat a crear equipaments. La millora de carrers i espais públics ha estat un capítol molt remarcable, ja que és un dels més demandats per la ciutadania, sobretot a Segur.

¡¡ ELL MATEIX S´HO DIU TOT !!


No hay comentarios: