lunes, 28 de marzo de 2011

COP DE TEATRE DE L´ALCALDE

El calafellenc Jordi Sánchez ‘fitxa’ tres esportistes a la seva llista del PSC

Tot i que encara no s’ha fet oficial, l’ESPÍGOL DIGITAL està en disposicíó d’avançar, en primícia informativa, que el candidat socialista a la reelecció a l’Ajuntament de Calafell, Jordi Sánchez, ha fitxat tres esportistes per incorporar.los en llocs de rellevància a la seva candidatura que presentarà properament
A més de mantenir en els primers llocs a sis dels actuals set regidors – passa al número 13 Maria Josepa Sans -, Sánchez, en qualitat de primer secretari dels socialistes de Calafell ha convençut a l’actual president de l’associació comercial Fòrum Calafell, Massimiliano Revello a formar part a la seva candidatura i ocupan un lloc de rellevància. També en formarà part Toni Duart, gran esportista aventurer, membre del Club Calafell Runners Costa Daurada, impulsor de la marxa nòrdica a Calafell i responsable de les organitzacions del Duatló i Triatló de Calafell i de la pròxima Mitja Marató de Calafell. També entre els deu primers llocs figura la patinadora Emma de Bargas.
En quants als primers llocs, si no hi ha canvis de darrera hora, aquests seran:
1- Jordi Sánchez
2- Teresa Cumplido
3- Joan Carles Robert
                                                                                                               4- Yolanda Almagro
                                                                                                               5 – Ramon  Ferré
En els llocs del 6 al 10 aniran  – no pas per aquest ordre  .- Emma de Bargas, Toni Duart, José Bonilla (actual regidor de les urbanitzacions) i Massimiliano Revello. Amb tota probabilitat Revello ocuparà el lloc número 6, Bonilla el 7, Duart el 8 i Emma de Bargas el 10è.

No hay comentarios: