lunes, 29 de marzo de 2021

MISSATGE D´UN NEGACIONISTA

Us passo aquest escrit d' un NEGACIONISTA

Mártin Sánchez – 29.03.2021

VOSTÈ ÉS UN lMBÈClL

Benvolgut conciutadà, vostè que es puja el morrió fins els ulls, que s'empassa les pròpies excrecions respiratòries, que destrossa la seva epidermis ruixant-se amb hidrogel cada cinc minuts, que s'afarta de menjar-escombraries i fàrmacs tòxics diàriament, però creu que el que pot posar en risc la seva salut és un patògen de dubtosa existència que anuncien per televisió, permeteu-me dir-li, sense ànim d'ofendre, que vostè és imbècil.

Si després d'un any de dictadura sanitària segueix creient en la llegenda d'aquest ens volador no identificat, altament letal i selectiu, que l'ataca quan s'aixeca de la taula de la cafeteria i el deixa en pau quan seu a taula, em sap greu dir-ho, però vostè és imbècil.

Si està disposat a injectar-se un vaccí experimental, que conté àcid ribonucleic (ARN transgènic), mercuri neurotòxic, alumini i cèl.lules MRC-5, sabent que els qui ho fabriquen han afirmat que no assumiran responsabilitats en cas d'efectes adversos, malgrat semblar pesat, li he de tornar a dir que vostè és imbècil.
Si creu que el seu govern vol el millor per a vostè, que les autoritats sanitàries al servei de la indústria farmacèutica treballen per protegir la seva salut, i que el globalisme és un pla d'intercanvi cultural i germanor fraternal entre els pobles... és, a més, molt ingenu.

Si es va empassar l'estafa del canvi climàtic, la perversió de la ideologia de gènere, la fantasia de la guerra de sexes, la ximpleria del llenguatge inclusiu, i totes les mamarratxades post-modernes de disseny i enginyeria social que li han venut, no vull pensar el que farà quan li suggereixin l'eutanàsia voluntària i responsable a partir dels 60 anys ... em segueix?

Si és vostè dels que saluden amb el colze, si ha renunciat al contacte social, si es nega a estrènyer la mà d'un amic, a abraçar un ésser estimat o visitar els seus familiars, em perdonarà però, a més d’imbècil, vostè és un miserable.

Benvolgut paisà, la veritat fa mal, però cal afrontar-la. Mentre vostè s'esforçava per acomplir al peu de la lletra tota aquesta ridícula litúrgia sanitària, creient que salvava el món i increpava aquells que no participaven de la seva neurosi, el que ha fet -en realitat- és col·laborar activament en el desmantellament sistemàtic dels seus drets constitucionals i amb el saqueig de l'estructura econòmica del seu país. Podríem parlar de manca d'informació, de dissonància cognitiva o d'ignorància congènita, però després d'un any, i segons el que ja he exposat, crec que no exagero si afirmo... que vostè és un perfecte imbècil.

Feliç setmana a tots els desobedients, conscients i respiracionistes, energia i Rock and roll, el cap alt i la cara descoberta sempre !!!

(Del perfil a Fb de G. Poveda)

No hay comentarios: