lunes, 8 de febrero de 2021

ELECCIONS I PANDEMIA

25 mil persones han al·legat que no poden ocupar els llocs assignats a les taules electorals del proper 14 de febrer. La Junta Electoral està desbordada.

Els científics i els metges qüestionen que es posi la gent en perill per unes eleccions que són perfectament ajornables. I mentrestant, el govern no reacciona. ¿No va decidir la Generalitat que no es podien fer, aquestes eleccions? ¿Per què hi col·laboren, amb la decisió d’un tribunal, sense ni tan sols lluitar-ho o obstaculitzar-ho? ¿No són aquestes eleccions el resultat d’una inhabilitació sectària, convocades, segons el govern de la Generalitat, alegalment? ¿De debò hem d’arriscar la salut contra tota evidència, decisió política, i sentit de la justícia?

Tanquem Catalunya va néixer per exigir a la Generalitat que al principi de la pandèmia tanqués el país d’entrades i sortides innecessàries i protegís els ciutadans, també la seva llibertat. Un quart de milió de persones van signar, en un acte de sentit comú. Avui, aquest sentit comú continua absent de l’esfera judicial, i ningú hi planta cara. Què ens queda, si no, al·legar, com els 25 mil que ja ho han fet?

A més a més, des del començament, ha estat el moviment Primàries Catalunya @PrimariesCat qui ens ha donat suport i ha posat el focus sobre la nostra denúncia i valors. Per això, si al final hi ha eleccions, posem a la vostra consideració donar-los suport: primariescatalunya.cat

No hay comentarios: