lunes, 14 de septiembre de 2020

QUERELLA CONTRA EL CORRUPTO RAJOYLa Batllia d'Andorra ha admès a tràmit la querella presentada per l'Institut de Drets Humans d'Andorra contra l'expresident del govern espanyol, Mariano Rajoy, l'exministre d'Hisenda, Cristòbal Montoro, el d'Interior, Jorge Fernández Díaz i l'exsecretari d'Estat d'Interior, Francisco Martínez.

Segons ha informat el Diari d'Andorra i confirmat fonts de l'Institut de Drets Humans a l'ACN, es tracta de l'ampliació de la querella que l'entitat va presentar al juliol de 2019, on s'acusava l'expresident i exministres espanyols d'haver fet pressions als responsables de la Banca Privada d'Andorra (BPA) per aconseguir els comptes bancaris andorrans d'Artur Mas, Oriol Junqueras i els Pujol amb l'amenaça de tancar el banc.

Segons l'acusació particular, les coaccions s'emmarquen en la visita oficial que Rajoy i Montoro van fer al gener de 2015 a Andorra, quan es van reunir amb el cap de govern andorrà, Toni Martí, i els ministres Jordi Cinca, Gilbert Saboya i Jordi Alcobé. Segons Drets Humans d'Andorra, la visita tenia l'objectiu d'obtenir informació dels líders independentistes catalans. La resolució de la Batllia admet a tràmit la querella contra l'expresident i exministres populars per tots els delictes de què se'ls acusa.
--------------------------------------------------------------

Por si te interesa, en esta entrada compartíamos información sobre este escandaloso caso, aquí te dejamos el vídeo correspondiente:

No hay comentarios:

Más leído del mes

¿TIENES DE 60 EN ADELANTE?, ESTO ES PARA TI

Un amigo nos ha pasado esto por whatsApp, no conocemos al autor pero vale la pena: ¡¡¡Que lectura tan cierta!!! Disfrutala al leerl...