sábado, 8 de agosto de 2020

L´AJUNTAMENT DE CALAFELL LÍDER EN TRANSFORMACIÓ DIGITALLa V edició dels Reconeixements Administració Oberta ha premiat l’Ajuntament de Calafell com a capdavanter en transformació digital. És el municipi líder en la franja de població de 20.000 a 50.000 habitants.

L’objectiu dels guardons, que atorga el Consorci Administració Oberta de Catalunya, és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. Es tracta de posar en valor la feina de les administracions locals que lideren la transformació digital a Catalunya i aprendre de les millores experiències per a impulsar conjuntament un país digital i obert.

Els reconeixements, que distingeixen set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa, s’atorguen en base una metodologia pròpia que analitza amb rigor més de 30 indicadors objectivables de 947 ajuntaments i 42 consells comarcals. Enguany han estat guardonats 75 ens locals catalans repartits en 7 categories.

El tinent d’alcalde de Serveis Interns, Francisco Javier Estepa, explica que “l’Ajuntament renova periòdicament aquest reconeixement, gràcies a una aposta molt clara per fomentar un funcionament intern digitalitzat en la seva pràctica totalitat i una relació amb la ciutadania digital sempre que sigui possible”. El regidor afegeix que “el fet de liderar els ajuntaments del nostre segment de població és un bon indicador de la molta i bona feina que fem i continuarem fent”.

No hay comentarios:

Más leído del mes

¿TIENES DE 60 EN ADELANTE?, ESTO ES PARA TI

Un amigo nos ha pasado esto por whatsApp, no conocemos al autor pero vale la pena: ¡¡¡Que lectura tan cierta!!! Disfrutala al leerl...