Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

sábado, 27 de junio de 2020

EL MUNDO AL REVÉSUn centenar de veïns del barri de la Marina de la Zona Franca, a Barcelona, han protestat aquest divendres davant d'un edifici en el que hi ha okupes farts dels “sorolls, robatoris i problemes de convivència”, segons ha explicat un dels veïns afectats a TV3.

“No s'hi pot viure”, denuncia un veí, mentre que un altre afegeix que “la situació és insostenible”. “No paren de fer sorolls, robatoris al barri i és un problema de convivència greu”, assegura. Una veïna del bloc relata que “els okupes entren per la façana” perquè el portal està tancat amb clau entre les 19 hores i les 7 hores .

Els okupes, per la seva banda, al·leguen la situació al racisme dels veïns. “No som espanyols i aquí són racistes”, diu un d'ells a TV3. També declara que “els veïns inventen coses per posar la gent en contra de nosaltres”.

Els Mossos d'Esquadra han hagut de fer acte de presència durant la protesta convocada a través de les xarxes socials i han protegit el portal de l'edifici en el que hi ha un pis okupat, mentre els veïns cridaven “fora de barri”.

No hay comentarios: