Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

domingo, 2 de febrero de 2020

LA GENERALITAT DA LA ESPALDA AL BAIX PENEDÈS


El @govern de la Generalitat de Catalunya torna a donar l'esquena a la nostra comarca. Les dades parlen per si soles,pocs comentaris a afegir. La comarca amb més atur de Catalunya és la comarca on menys s'inverteix per habitant(18,9€ per persona). Sense paraules. #BaixPenedès.

Són molts anys que aquesta discriminació cap al #BaixPenedès continua. Al 2017 amb els pressupostos de @JuntsXSi i la @CUP. I ara al 2019 amb els pressupostos de @JuntsXCat @Erc i @EnComuPodem.

No és nomès una qüestió de partits, simplement incapacitat d'incidir al poder polític de la Generalitat de Catalunya, tant al Govern com al Parlament. Crec que totes les forces politiques de la comarca hem de dir PROU. Els pressupostos del 2020 són insostenibles pel #BaixPenedès.

El #BaixPenedès hem de dir prou. Dir prou a aquest maltractament territorial i polític. I prou a les divisions partidistes que ens impedeixen teixir aliances en pro de la comarca. No te sentit fer política al BaixPenedès sino tenim la capacitat de respondre a aquesta situació. El silenci és complicitat.


No hay comentarios: