Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

sábado, 4 de enero de 2020

EN MARCHA EL SUMINISTRO DE AGUA DE EMERGENCIA


EN MARXA L’ABASTIMENT D’AIGUA D’EMERGÈNCIA A SEGUR MUNTANYA I ACTIVAT UN ALTRE A VALLDEMAR

L’Ajuntament de #Calafell informa que ja està operatiu el subministrament d’aigua d’emergència per a abastir Segur muntanya. Està situat a la cruïlla del carrer Brasil i l’avinguda Alemanya.

A més, s’acaba d’activar un altre punt d’abastiment a la zona de Valldemar, on les reserves estan sota mínims. Està a la cruïlla dels carrers Molina i de la Rosa.

Aquesta situació és conseqüència de l’avaria en la canonada general del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT), que, en principi, no estarà reparada fins demà. L’Ajuntament continua
demanant la vostra col·laboració reduint el consum d’aigua per estirar la reserva. Estigueu a l’aguait dels avisos que anirem fent.
OPERATIU TAMBÉ L’ABASTIMENT D’AIGUA D’EMERGÈNCIA A VALLDEMAR

L’Ajuntament de #Calafell informa que ja està operatiu també el subministrament d’aigua d’emergència a Valldemar, a la cruïlla dels carrers Molina i de la Rosa. S’afegeix al punt d’abastiment de la cruïlla del carrer Brasil i l’avinguda Alemanya.

La companyia Sorea ha muntat dos punts d’informació en aquests mateixos indrets. Aquesta mesura complementa els avisos fets fins ara a les xarxes socials, a tots els usuaris del servei d’aigües via SMS, i mitjançant la Línia Verda.

S’espera poder millorar la situació a les zones sense aigua de cara a la nit, si el Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) pot activar algunes de les seves reserves. A la resta del municipi, la situació va controlant-se amb la gestió dels dipòsits municipals i l’aportació de cabal d’un pou.

L’Ajuntament continua demanant la vostra col·laboració reduint el consum d’aigua per estirar la reserva. Estigueu a l’aguait dels avisos que anirem fent.


No hay comentarios: