sábado, 18 de enero de 2020

AMENAZA TERRORISTA A GASOLINERAS Y CAMIONES CISTERNA

per Erik Marindivendres, 17 de gener 2020 - 17:47h

Un comunicat intern dels Serveis d'Informació de la Guàrdia Civil ha alertat sobre la possibilitat d'un atac gihadista de forma imminent. Aquesta alerta, però, posa l'atenció dels cossos de seguretat en les «estacions de servei, camions cisterna de combustible i oleoductes» per la facilitat amb què Daesh pot augmentar els danys humans i morals. Així ho confirma 'El Confidencial' a partir de les dades obtingudes pels experts tecnològics de la Benemèrita, que han identificat per Telegram una crida vinculada a l'organització fonamentalista islàmica. 

Objectius: Gasolineres, camions cisterna i oleoductes

En aquesta nota s'explica que «segons valoracions sobre l'amenaça, procedents de diferents informes elaborats per Europol, els camions cisterna de combustible serien l'objecte més probable i vulnerable dels citats anteriorment». Tenint en compte «el gran nombre de camions que circulen actualment per les carreteres espanyoles i que transporten líquids i gasos inflamables per carretera», el contingut suposa una severa amenaça.

Cal recordar, paral·lelament, que no és la primera vegada que els Serveis d'Informació troben amenaces d'atemptats contra Espanya. El passat 20 de desembre del 2019, la Fundació Muntasir, vinculada al Daesh, va divulgar un vídeo amb subtítols i veu en castellà en què apareixien imatges de la Porta del Sol de Madrid en Nadal acompanyades de missatges que encoratjaven actuacions terroristes en la zona protagonitzades pel Daesh.

No hay comentarios:

Más leído del mes

¿TIENES DE 60 EN ADELANTE?, ESTO ES PARA TI

Un amigo nos ha pasado esto por whatsApp, no conocemos al autor pero vale la pena: ¡¡¡Que lectura tan cierta!!! Disfrutala al leerl...