Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

miércoles, 31 de julio de 2019

VUELVE LA QUEMA DE CONTENEDORES EN SEGUREls veïns de Segur de Calafell s'han fet ressò a les xarxes de la crema de diversos contenidors en un carrer residencial proper a l'avinguda d'Espanya. Concretament al carrer de Polònia, els veïns han fotografiat diversos contenidors cremats, alguns d'ells parcialment i alguns totalment, ja desapareguts. 

Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís a les 11:57 hores del matí d'aquest dimarts 30 de juliol que diversos contenidors estaven cremant propers a diversos cotxes i a una casa en una banda de l'extrem del carrer Polònia que enllaça amb l'avinguda d'Espanya. Fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar una dotació dels Bombers, que van arribar mentre encara cremava algun contenidor, i van ser a temps d'apagar les flames.

Segons la informació dels mateixos Bombers, la flama que sortia dels contenidors va arribar a la vegetació de la tanca d'una casa propera, de la qual se'n van cremar només uns deu metres quadrats gràcies a la feina dels Bombers.

No hay comentarios: