Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

jueves, 4 de abril de 2019

UAM PRESENTA A SU CANDIDATA PARA LAS PRÓXIMAS ELECCIONES


Segons ha pogut saber Calafell Ràdio-Calafell.tv, la cap de llista d’Unió i Alternativa Municipal (UAM) a les Municipals serà Noelia Sánchez. Es desvetlla doncs qui agafarà el relleu de la formació fins ara liderada per Josep Parera i Joan Maria Triadó. La candidata va ser la número 8 de la llista municipalista d’ara fa quatre anys. Ara encapçala una llista que vol “revitalitzar Segur” perquè “sempre ha estat la ventafocs i a l’ombra”. Això sí, “sense oblidar altres punts del municipi que també tenen necessitats”, afirma la candidata.

Respecte el pes de les sigles de la UAM, Sánchez afirma desconèixer si això els pot jugar a favor o en contra a les eleccions, tenint en compte que fins ara l’encapçalaven dues persones com Parera i Triadó. En les darreres municipals, la UAM va ser la cinquena força més votada, en treure 744 vots, traduït en els dos regidors actuals.

La resta dels primers llocs la conformen una llista “rejovenida” i que no tenia fins ara “cap vinculació política”, exceptuant el número 2, Luis Sieiro (núm.3 al 2015). Així, la número 3 serà la María del Mar Díaz, la número 4,Anabel Navarro i el número 5, José Carlos del Valle.

No hay comentarios: