Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

jueves, 11 de abril de 2019

BENVOLGUT JORDI SÁNCHEZ, PROPER ALCALDE..., O NO

Amic Jordi Sánchez, feia mesos que circulava el rumor sobre la teva tornada a la política, molta gent no donava crèdit al mateix fins que amb el pas del temps s'anaven reproduint tota mena de comentaris que indicaven que acabaria sent un fet.

Personalment no entenc un parell de coses; la primera, que quan vas deixar la política vas dir que no tornaries i, el que t'ha fet canviar d'opinió en base als comentaris que apareixen en aquest article, no em resulten gens convincents, en segon lloc; em resulta difícil d'assimilar que vulguis convèncer algú quan en el teu període d'alcalde ens vas causar tant perjudici amb aquest maleït POUM a molts veïns, principalment de Segur tal com et vaig comentar l'última vegada que ens vam veure, en el meu cas, el dany fet no el compensaries encara que governessis durant deu legislatures, et recordo també que em vas deixar tirat quan em vas assegurar que si no sorties de nou escollit com alcalde em donaries un cop de mà per veure si es podia fer alguna cosa respecte a les al·legacions que havia presentat, que en el seu moment van ser desestimades, encara t´espero. Malgrat tot, hem tingut la sort d'estar governats aquests últims quatre anys per un alcalde que ha complert amb el promès, que ens ha escoltat i que quan ha calgut ha donat la cara, és per això que crec que et resultarà complicat convèncer algú, en tot cas suposo que deus comptar amb aquests veïns que no coneixen la història o els nouvinguts que voten al partit sense tenir en compte qui encapçala la llista.

De totes maneres et desitjo molta sort.

Salutacions.

Fent una mica d´història:
Dolors Carreras a Cunit, Joan Maria Diu al Vendrell i ara Jordi Sánchez a Calafell. Les eleccions municipals d'aquest mes de maig veuran el retorn de molts clàssics de la política municipal. L'últim a anunciar la seva proposta ha estat Jordi Sánchez, el que va ser alcalde de Calafell amb el PSCdurant un mandat i mig, i que va ser regidor a l'Ajuntament entre els anys 1991 i 2011. Després de vuit anys fora de la primera línia política, torna amb una nova candidatura que porta per nom Amunt Calafell (AC).

L'Hostal l'Antiga del poble de Calafell ha acollit la presentació de la seva candidatura aquest dimecres 10 d'abril. Amb ell, el número dos és un altre vell conegut, Joan Carles Robert, que també va formar part dels governs de Jordi Sánchez. Amunt Calafell es presenta com una agrupació d'electors, amb el qual han d'aconseguir 500 signatures de persones empadronades a Calafell abans del pròxim 17 d'abril. De moment en porten unes 200.

«No em va agradar l'acord de govern del 2015»

Sánchez ha explicat que la decisió de tornar a la política de Calafell ha estat «fruit d'una meditació llarga» que va començar a fer quan va veure l'acord de govern que es va fer el 2015. «No em va agradar, em va semblar que era un govern feble i inestable», ha afirmat. Per l'antic alcalde, el projecte que va engegar per Calafell el mandat 2007-2011 va quedar incomplert i no s'ha reactivat durant els últims vuit anys. Això és el que ara vol fer. «Segurament si hagués tingut un segon mandat el 2011, avui no estaria aquí», ha certificat Sánchez.

El candidat ha repassat alguns dels temes que seran claus al seu projecte, i amb els quals vol respondre a la pregunta de «cap a on va Calafell, perquè sembla que no està gens clar», assevera. Aquestes potes sobre les quals se sustenta el projecte són el turisme, l'educació, el patrimoni, la cultura i la salut. Per la seva banda, Joan Carles Robert ha destacat que «diferents ciutadans i veïns es van adreçar al Jordi» per demanar-li que fes un pas endavant, i ha defensat que la seva candidatura «només té Calafell al cap».

1 comentario:

Anónimo dijo...

Una duda, esta vez el sr. Sánchez se presenta como alcalde o como alcalde consorte como la otra vez??