Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

jueves, 21 de febrero de 2019

SEGUR, EL GRAN MERCADO DE LA MARIHUANALa Policia Municipal de Calafell i la Guàrdia Civil han fet una operació conjunta aquest dijous 21 de febrer contra les plantacions de marihuana al municipi, segons avança el 'Diari de Tarragona'. El dispositiu ha permès desmantellar una plantació amb prop de mil plantes de marihuana a Segur de Calafell, concretament a l'avinguda d'Espanya d'aquest nucli de Calafell. Els agents han entrat a primera hora del matí a un habitatge unifamiliar de la part alta d'aquest carrer, on han trobat la plantació.

L'operatiu, que ha comportat la detenció d'una persona, es va iniciar després que els veïns alertessin als agents que en aquest habitatge hi podria haver una plantació de marihuana. Policia local i Guàrdia Civil van iniciar una investigació que va permetre corroborar aquest extrem. Finalment, aquest dijous han entrat a dins la casa, un cop havien rebut l'autorització judicial. Les actuacions contra el cultiu de la marihuana són habituals en alguns punts de Calafell, especialment en urbanitzacions que es troben allunyades del centre. 

Nou sistema de videovigilància de Calafell

La Policia Municipal de Calafell ha estrenat aquest febrer el nou sistema de geolocalització i videovigilància, amb diferents càmeres al carrer. Aquest sistema ja va permetre que la nit del passat dijous 14 de febrer es detinguessin quatre persones que volien fer un robatori a la zona del Castell de Calafell. La policia té set càmeres que es troben en diferents punts del municipi, com ara el Castell de Calafell, el carrer Pisuerga i el dipòsit municipal.

A més a més, la geolocalització que també s'ha posat en marxa permet als agents de policia tenir ubicats en un gran mapa tots els efectius policials que hi ha disponibles, així com els diferents serveis o equipaments municipals. També es compta amb una base de dades dels diferents habitatges que permetin contactar de forma ràpida amb els propietaris, especialment els de segones residències, en el cas que s'hagi produït algun robatori.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Me hizo mucha gracia el parrafo de la noticia del diari donde pone que fueron con un "can detector de droga". El pobre perro debio de ir marcando rastros de droga en todo el viaje a traves de las calles de segur de calafell, seguro que despues de esto lo tienen que llevar a desintoxicarse al pobre. Y, aprovechando que esto va de gominolas, las puertas del gran negocio montado en el antiguo local del bar gallego enfrente de la tambien antigua panaderias gayo, sigue dando suministro a media comarca. Y una parada de autobus escolar en la misma puerta del local. De verdad que tan poca gente ve estos comentarios para alguien pueda tomar cartas en el asunto?. Que pena en lo que se está convirtiendo segur.