Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

domingo, 24 de febrero de 2019

PONENCIA DE J.A. CUEVILLAS (Abogado de Puigdemont)

Ponència de Jaume Alonso-Cuevillas a Vilafranca del Penedès, 22/02/2019.Resum:

-La sentència judicial contra els nostres presos polítics ja està decidida, serà molt probablement per incitació a la rebelió, que seran uns 10-12 anys de presó!!! La sentència sortirà a l’estiu, en plenes vacances per evitar grans manifestacions. 

-L’apełació de la defensa contra aquesta sentència, el TS no la resoldrà fins aquí 3-4 anys expressament, amb la reafirmació del càstig, només aleshores es podrà anar davant el Tribunal dels Drets Humans que declararan en 2-3 anys la nulitat del judici, deixant lliure als presos, per tant anant molt bé, s’estaran a la presó entre 6-8 anys!!! 

- Si el 28/04 guanya el Trifachito, aquesta pena la compliran a les presons de Madrid, però si guanya el PSOE i arriba al poder, hi ha el compromís de portar-los a les presons catalanes. 

- Si el Trifachito guanya tancaran TV3, o la deixaran morir, el català a les escoles perillarà i els Mossos passaran a ser una Policia espanyola més. Hi haurà purgues. 

- Però la independència és irreversible, vindrà molt abans del que ens pensem i es pensen ells. 

- El 2019 Ñ patirà una greu reacció econòmica per culpa del descomunal deute acumulat, passant dels 16.000 milions € anuals a retornar (la mateixa xifra del nostre expoli) a 35-40.000 milions € per la falta de finançament del BCE. No es podrà pagar de cap manera. Això farà caure l’economia, es dispararà l’atur, especialment el juvenil, les pensions no es podran pagar, hauran de baixar i hi haurà una crisi social molt forta. Resultat: Europa haurà d’intervenir Ñ com ha passat amb Grècia! Venen anys molt durs. Però Catalunya tindrà una oportunitat quan Alemanya presideixi la UE el segon trimestre del 2020, quan alguns països importants voldran negociar el seu deute a canvi de que Catalunya el cobreixi i com a contraprestació obliguin a Ñ a pactar una sortida per Cat. En resum, ha vingut a dir que en 4-5 anys podríem ser ja independents!!!

- cal ser forts als ajuntaments, EU i Ñ, la gent hem de votar en clau indepe, i fer sentir la nostra veu arreu. Cal arribar a 1-2 milions de pax inscrites al Consell de la República. Es farà una important campanya en aquest sentit. 

- si tot va bé, en Puigdemont tornarà a Catalunya per a ser investit President de la República de Catalunya en 4-5 anys. 

- hi ha Mossos que el protegeixen a Waterloo, patriotes que dediquen les seves vacances a fer aquestes tasques. Però per seguretat no surt massa de la casa. 

- després de la sentència es preveuen més euro ordres d’extradició contra els exiliats. Caldrà estar previnguts. 

- cal seguir compromesos en la República i no defallir. Només així ens guanyarem la llibertat. 

Segur que em deixo coses, però el més important seria això. Aquesta és la situació i el camí que si no defallim ens durà a la independència. 

Salut i llibetat 

No hay comentarios: