Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

domingo, 17 de febrero de 2019

INVESTIGAN A UN VECINO DE SEGUR POR TRÁFICO DE DROGASUna investigació conjunta de la Guàrdia Civil i el Servei de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària ha permès prendre declaració a un home de 28 anys, veí de Segur de Calafell, al Baix Penedès, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un altre de contraban.

En un enviament de paqueteria postal al seu nom, declarat com a una nevera portàtil, les autoritats espanyoles hi van trobar uns 120 grams de cabdells de marihuana. L’enviament, qualificat per la policia com a sospitós, provenia de l’estat nord-americà de Nebraska i va ingressar a l’Estat a través de l’aeroport Adolfo Suárez de Madrid.

Segons fonts de la investigació, des dels Estats Units, es feia servir la identitat d'una empresa de joguines com a remitent.

Lliurament vigilat del paquet

Autoritzada l’entrega vigilada del paquet de marihuana per part de les autoritats judicials, es va crear un equip d’investigació per tal d’identificar el destinatari i la seva localització.

Finalment, el 30 de gener, el sospitós i destinatari del paquet va acudir a l’oficina de Correus de Calafell i, un cop recollit, la policia li va comunicar la seva investigació com a suposat autor d’un delicte contra la salut pública i contraban.

Els fets, d’altra banda, van ser comunicats al jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell. L’actuació s’emmarca en l’àmbit de col·laboració entre la Guàrdia Civil i l’Agència Tributària en matèria de control del contraban i el tràfic de drogues.


Set detinguts en l'operatiu antidroga de dilluns, a presó

Fins a 18 detinguts van passar a disposició judicial ahir dijous arran de l'operatiu contra el tràfic de drogues que es va dur a terme dilluns, 11 de febrer, a les comarques del Tarragonès, Baix Camp i Baix Penedès.

Del total, 7 han entrat a presó i als 11 restants se'ls ha acordat la llibertat provisional amb mesures cautelars.

No hay comentarios: