Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

martes, 4 de diciembre de 2018

ALERTA A LAS MARCHAS LENTAS DE MAÑANA POR LA PROVINCIALa demarcació de Tarragona es veurà afectada de nou aquest dimecres 5 de desembre per tres marxes lentes que faran els transportistes, emmarcades en les protestes que van iniciar el passat octubre pel desviament obligatori de camions cap a l'AP-7 en alguns trams de l'N-340 i l'N-240. Les tres marxes lentes es faran a partir de les quatre de la tarda a Tarragona, al Baix Penedès i a l'Ebre, i coincidiran amb l'operació sortida del pont de la Puríssima. 

Marxa lenta a Tarragona

A Tarragona, la marxa lenta d'aquest dimecres començarà a les quatre del polígon Riu Clar per anar, via A-7 i N-340, cap a l'accés de l'autopista que hi ha a Altafulla. Allà agafaran l'AP-7 per fer la tornada cap a Tarragona.

Marxa lenta al Baix Penedès

La segona marxa lenta que afectarà la demarcació es farà al Baix Penedès. En aquest cas, els camions sortiran de Bellvei a les quatre i aniran per l'N-340 en direcció al Vendrell, on faran mitja volta a la rotonda de Coma-ruga que dona accés a l'autopista. D'allà seguiran per l'N-340 cap a l'Arboç abans de tornar al punt de partida, a Bellvei.

Marxa lenta a l'Ebre

L'última de les tres marxes lentes convocades per aquest dimecres 5 de desembre és la que es farà a les Terres de l'Ebre, on els camioners sortiran a les quatre de l'Aldea i aniran per l'N-340 fins a Alcanar per després tornar al punt de partida. 

Els transportistes ja van avançar el passat 31 d'octubre que els acords que van arribar amb Trànsit només servien per desconvocar les protestes d'aquell dia, però que es mantenien les marxes lentes pel pont de la Puríssima. Això és així perquè segueixen pendents diverses de les seves reivindicacions, com la de tenir en compte el sentit de la marxa per accedir a les bases o fer parades per posar benzina o fer qualsevol avituallament. A més, també demanen la bonificació total del trajecte per l'autopista als trams obligatoris o, almenys, del 75%.

No hay comentarios: