Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

miércoles, 3 de octubre de 2018

MAÑANA, PLENO EXTRAORDINARIO


L’Ajuntament de Calafell celebrarà demà dimecres, 3 d’octubre, sessió plenària extraordinària i urgent. El ple començarà a les 17 hores, a la sala de plens, a les dependències municipals del carrer Sant Pere 29. La sessió podrà seguir-se en directe mitjançant la tradicional transmissió radiofònica de Calafell Ràdio (107.9 FM i www.calafell.tv), però també per streaming: calafell.tv/calafelltv/. L’ordre del dia és el següent:

1. Ratificar la urgència de la sessió

2. Donar compte al ple del decret d’alcaldia 2018/3482 de resolució de discrepància i aixecament de l’objecció formulada per la intervenció, amb l’aprovació de la despesa i reconeixement de l’obligació de la factura de l’empresa Transports Tarragona SA.

3. Donar compte decret d’alcaldia núm 2018/3917 de data 17/09/2018 corresponent a les línies fonamentals del pressupost 2019.

4. Expedient 2018/5117, resolució d’al·legacions i aprovació definitiva del canvi de forma de gestió del servei de les llars d’infants municipals.

5. Ratificar el decret d’alcaldia núm 2018/3759, de 31 d’agost, d’aprovació del contracte-programa entre l’Ajuntament de Calafell i la societat Calafell Empresa Municipal de Serveis SA, per a la gestió del servei públic de llars d’infants municipals.

6. Proposta de ratificació de les addendes primera, segona i tercera al conveni de col·laboració signat entre l’administració de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Calafell, pel Pla Educatiu d’Entorn.

7. Extinció definitiva de la concessió del bar-restaurant del pavelló Joan Ortoll.

8. Proposta revisió i reformulació subvenció 2018 al Club Bàsquet Calafell.

9. Resolució de la convocatòria pública, en règim de concurrència competitiva, de les subvencions per a les entitats culturals del municipi de Calafell per a l’exercici 2018.

10. Resolució de la convocatòria pública, en règim de concurrència competititva, de les subvencions per a les entitats o associacions de veïns de les urbanitzacions del municipi de Calafell per a l’exercici de 2018.

11. Resolució de la convocatòria pública, en règim de concurrència competitiva, de les subvencions per a les associacions de mares i pares d’alumnes dels centres educatius del municipi de Calafell per a l’exercici de 2018.

12. Resolució de la convocatòria pública, en règim de concurrència competitiva, de les subvencions per als centres educatius del municipi de Calafell per a l’exercici 2018.

13. Proposta d’acord d’aprovació de l’acord de les condicions de treball del personal funcionari de l’Ajuntament de Calafell per al període 2018-2023.

14. Proposta d’acord d’aprovació del conveni col·lectiu del personal laboral de l’Ajuntament de Calafell per al període 2018-2023.

15. Proposta de resolució d’al·legacions i aprovació definitiva del pressupost general i la plantilla de l’Ajuntament de Calafell, del seu organisme autònom i de la societat municipal per a l’any 2018.

No hay comentarios: