Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

lunes, 29 de octubre de 2018

EL VENDRELL: CAE UNA CASETA DE HIERRO DESE UN SEXTO PISOAquest matí, el fort vent ha fet caure una caseta de ferro des de dalt d'un edifici al municipi del Vendrell. En aquest sentit ho ha fet a la Rambla i, afortunadament, no s'han hagut de lamentar danys personals, però si materials, ja que hi havia alguns vehicles aparcats on ha caigut la caseta. Els Bombers han anat fins al lloc de l'incident, així com la Policia local del Vendrell.

Cau una caseta de ferro d'un sisè pis al Vendrell

El servei d'emergències ha rebut l'avís de l'incident quan passaven pocs minuts de dos quarts de deu del matí. En aquest sentit, han estat alertats perquè una caseta de ferro, situada en un sisè pis d'un edifici, ha caigut al carrer a causa del fort vent que hi havia.

La caseta ha caigut en una zona d'aparcament públic i alguns vehicles han quedat danyats, segons informa la Policia Local del Vendrell. D'altra banda, afortunadament, no s'han hagut de lamentar danys personals i no hi ha cap ferit.

Fins al lloc de l'incident, s'hi han traslladat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han actuat per retirar la caseta. A més, també l'han lligat perquè no es pugui moure i causi cap altre dany. 


No hay comentarios: